понедельник, 10 мая 2010 г.

У #Kiev планують відкрити Національний будинок молоді

Міністерство у справах сім'ї, молоді та спорту планує відкрити у цьому році Національний будинок молоді України


"Ми для себе поставили таке амбітне завдання – в цьому році хочемо відкрити Національний будинок молоді України", - про це сьогодні повідомила заступник міністра у справах сім'ї, молоді та спорту Світлана Толстоухова.

"Хочемо такий будинок відкрити у Києві. Про будинок молоді вже говоримо 10 років. А його й досі нема. Що це має бути? Це молодіжні конференції, дискусії, молодіжні форуми. Наприклад, ми готуємо визнання української молоді через Український молодіжний форум у складі Європейського молодіжного форуму", - сказала вона.

С.Толстоухова зазначила, що вирішується, у якому форматі буде працювати Національний будинок молоді України і наразі опрацьовуються два можливих варіанти: "Він може працювати у форматі українського центру, молодіжного центру підтримки і сприяння реалізації різних молодіжних ініціатив. А з іншого боку, є сьогодні аналоги, і їх небагато. Вони працюють як міжрегіональні міжнародні центри. Але я бажаю, щоб він запрацював спочатку як державний на рівні статусу національного. Це дуже добре, тому що українській молоді цього не вистачає", - додала заступник міністра.


За матеріалами: ІМК

Комментариев нет:

Отправить комментарий