пятница, 24 апреля 2015 г.

Прочитано мамою:Поли Леви «Диалоги с мужчинами»

Авторка відверто поговорила з батьком, друзями, коханцями, сусідами, хлопцем, однокласниками, директором, чоловіком та сином і .. написала про то книгу.





Тримаю в руках рожево-гламурну книжку з захоплюючими висловами на обкладинці «дружба», «ніжність», «дружба», «біль», «кохання», «секс»…

Чи варто мамі говорити про секс?
Мене завжди дивували люди, котрі хватаються за серце при згадуванні цього простого слова з чотирьох літер. СЕКС!
Дивують люди, котрі ставляться до нього з якимось презирством і зневагою, сприймають його як щось грязне і не те, про що варто говорити, а тим паче писати.

Розмова з батьком
Чесно скажу, що цю главу з книги Поли Леви «Диалоги с мужчинами», я прочитала останньою.
Знаю авторку не дуже давно, але Poli Levi завжди з захватом розповідала про свою батька і я не сумнівалась, що в книзі будуть тільки теплі слова спогади про нього.
«Ну чого ж ти дивуєшся. Просто кожна дівчинка обожнює свого тата і шукає супутника, схожого на нього», - промовив мій чоловік, що вже декілька днів слідкує за тим, як я уважно читаю книгу.
«А б хотіла, щоб і ти, колись, тааак говорив з нашою дитиною, як описала авторка в своїй книзі «Диалоги с мужчинами», - зауважила я.

Авторка читає уривок зі своєї книги
Поли Леви: Диалог с мужчинами: «…мы с мамой растили тебя в любви.И вообще ты плод нашей большой любви. Это важно, запомни.Все должно быть только по любви.Это природно и естественно. …»

Мамі авторки книга сподобалась.







Розмова з чоловіком
Другий розділ, котрий я прочитала. Так, за порадою авторки читала книгу так, як мені заманеться, пригаючи від розділу до розділу.
Ще на перших сторінках книги є зауваження, що книга не є автобіографічною. Вона не про життя Poli Levi, а про життя вигаданої героїні Аліси.
Але так і хотілось постійно шукати співпадання з реальним життям авторки!

Не в цьому розділі.
Що стається з чоловіком та жінкою, коли між ними спалахує той вогник і вони знаходять один одного, починають жити разом, одружуються?

Поли Леви: Диалог с мужчинами: «…Для меня есть три некласних кита идальног о брака – это сила воли, идиальная гибкость и умение вовремя заткнуться…»

І що стається з двома людьми, котрих заїдає буденність і вони втрачають головне для них?

Поли Леви: Диалог с мужчинами: «Он отобрал у меня самое главное – эмоции и интивную жизнь. Он не хотел близости со мной. Зачем было жить вместе?»







Поли Леви: Диалог с мужчинами: «…Никогда не терпеть! Если вас ничего не держит, не нужно тянуть резину и ждать чего-то от человека, которому вы с годами стали безразличной. Не нужно выгораживаться детьми и думать, что дети не поймут ваш выбор и будут вас осуждать. Что лучше для детей – красивая, здоровая, счастливая мать или мать, которая будет рыдать ночами и пытаться склеить брак, который давно разбился, как стеклянная ваза?...»

Розмова з сином
Авторка дуже уважна та турботлива мама. Про це вона і описує в своїй книзі.
Говорити треба з дітками- завжди. Як би ти не була зайнята, а декілька хвилин дітям приділяти потрібно: почитати, зробити щось власноруч, прогулятись чи поговорити про важливе.
Доброчинність, допомога діткам з дитячого будинку, важливість нинішньої ситуації та ставлення до неї, переосмислення себе в нових обставинах.
«Книгу дам почитать сыну  лет в 18-20», - зауважила авторка.

Вартість продажу книги від 65 грн.
Має 256 ст.
Видавництво: Самміт – Книга
Наклад: 1000 прим.  
Автор ідеї обкладинки: К. Оверко
Дизайнер обкладинки: Н.Босько


Поли Леви: «Никаких особенных целей я не преследовала. Просто хотела написать книгу. Может кто-то пишет книги и выпускает альбомы для тщеславия, но у меня шел слог и я писала. . Не для того чтобы потешить мое самолюбие. Есть вещи без которых сложно жить: без еды, воды, без секса, например, у каждого свои штуки. Не думала там о каких-то таких штуках. У меня книга – это по сути сублимация: в ней много того над чем можно подумать, но и много фантастики тоже».
 ***
mama_ua обирає ніжність )) 
Враження:
Покреслена олівцем книга лежить на поличці і чекає, коли дам почитати подружці. Ну, я так читаю книжки.. виділяю найбільш цікаві фрази.. для мене.
Книгу варто читати. Читати чоловікам, щоб знати бажання власних дружин, коханок та подружок. Так, ми хочемо полетіти у Францію на вихідні! Хочемо не тільки буденностей, а і ніжностей та кохання.
Читати молодим мамусям, щоб не зациклюватись тільки на буденності і знати, що можна сублімувати власні проблеми у творчість і … написати книгу, створити сценарій, вести блог, створити онлайн-магазин, відкрити дитячий центр, або… ще щось придумаєте!

Не сумуйте і все у Вас вийде!

«Книгу издать я хотела, еще лет в 18. Я пишу очень давно, и уже знаю каким будет следующий роман и когда. Я не писала ничего с бухты-барахты. Потому что - это не так легко, как кажется многим. И нужно отдавать отчет, что это не моя жизнь (как, наверное, кому-то хотелось бы, аххаха), это жизнь главной героини. Причем в самом начале книги там это и написано. Поэтому не нужно мешать мух с котлетами. Потому что автор книги- это просто автор книги. Не нужно его приподнимать над другими людьми. Книг в мире выпускаетcя много. Я не считаю - это сверх чего-то. Это нормально. Каждый ставит себе определенные цели и достигает их.
А в самой книге обращать внимание нужно на героев и их поступки. Там есть над чем подумать, но ведь книга не должна быть такой тяжелой, это же не философия, поэтому она разбавлена всякими событиями и иногда даже из ряда легкой фантастики smile emoticon
 Читайте, наслаждайтесь, не спите ночами - читайте, проезжайте остановки в метро - читайте, дышите свежим воздухом в парках на лавочке - и читайте. Чтение - это круто и модно. Тренд сезона» - авторка Poli Levi


Mama_ua

Автор фото: Віталій Мельник

Книжечку можете придбати тут:
В Інтернеті: від 65 грн http://www.yakaboo.ua/ru/catalog/value/1565077
Офлайн-магазин від 79грн http://bukva.ua/catalog/browse/318/1/664423



Комментариев нет:

Отправить комментарий