четверг, 4 февраля 2010 г.

Наші діти в Інтернеті


9 лютого #Kiev, 15:00  в Будинку вчителя розпочнеться конференція «Діти в Інтернеті: реальні загрози віртуального світу»

 Конференція присвячена Дню безпечного Iнтернету, який за ініціативи Єврокомісії другого вівторка лютого щороку відзначають у більш ніж 50 країнах світу. 78% українських дітей віком від 6 років користуються Інтернетом*, тому батьки мають навчатися самі та навчати дітей правилам онлайн-безпеки. Інтернет не тільки корисний, але й потенційно небезпечний ресурс для дітей. Мета заходу, організованого Коаліцією за безпеку дітей в Інтернеті – пояснити батькам школярів, як уберегти своїх дітей від загроз здоров’ю та життю, які можуть виникнути через неправильне користування Інтернетом.

Учасники конференції розкажуть про конкретні випадки, коли українські діти та підлітки ставали жертвами злочинів, скоєних за допомогою Інтернету, а також розкажуть, як захистити родину від подібних ситуацій.

 Серед учасників конференції:

Cвятослав Вакарчук – музикант, громадський діяч, член Коаліції за безпеку дітей в Інтернеті;

Лариса Зуб – начальник кримінальної міліції у справах дітей Головного управління МВС України в місті Києві;

Руслан Пахомов – начальник підрозділу боротьби з кіберзлочинами департаменту по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, МВС України в місті Києві;

Дмитро Шимків – генеральний директор «Майкрософт Україна»;

Ольга Швед – менеджер країн СНД правозахисної організації ECPAT International;

Тетяна Попова – голова правління Інтернет Асоціації України 

У рамках конференції координатор Коаліції за безпеку дітей в Інтернеті, педагог Артур Кочарян проведе практичний тренінг для батьків «Онлайн-безпека родини».

 Програма:

 14:30 – 15:00 – Реєстрація учасників, кава.

 15:00 – 16:00 – Сесія 1. Небезпеки віртуального світу

 16:00 – 16:30 – Перерва на каву

 16:30 – 18:00 – Сесія 2. Тренінг для батьків «Онлайн-безпека родини»

 *За даними дослідження компанії «Київстар», члена Коаліції за безпеку дітей в Інтернеті.

 Адреса:  Будинок вчителя  вул. Володимирська 47, 2 поверх.

Початок реєстрації о 14:30.

 Для акредитації на конференцію, а також для одержання додаткової інформації звертайтесь, будь ласка, до Олександра Грибова (agribov@prp.com.ua), PRP Ukraine, за зазначеною адресою електронної пошти, за телефонами +380 (44) 495 29 60 або +380 (50) 375 01 52.

Дуже позитивно, що Україна почала переймати з закордону не тільки негативний досвід впливу на дітей. Подивимось що з  того вийде. )  Я буду... і вас запрошую. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий