пятница, 12 февраля 2016 г.

Валентинки своїми руками з дитиною

14 лютого ми будемо святкувати День святого Валентина. Давайте зробимо чарівні листівки-Валентинки своїми руками. До такої роботи залучайте і своїх дітей: поясніть, що таке кохання, що це за свято. Валентинку можна подарувати не тільки коханій людині, а і мамі, бабусі, вчительці, другу чи подружці. Хай живе у серці КОХАННЯ


Ми з донею спробували декілька Валентинок - цікаво та просто.

1. Валентинка в'язана гачком.

Берем цупкий картон та складаємо навпіл. Гачком робимо звичайний ланцюжок з повітряних петель, а потім скручуємо в квіточки: чим коротший ланцюжок з петельок - тим менше квіточка. Раджу робити квіточки різного розміру - так легше зробити сердечко. Готові квіточки клємо, або пришиваємо до листівки-Валентинки. Додаємо симпатичний бантик зі стрічечки. 

2. Валентинка зі стрічок або тканини. 



В будь якому будинку залишаються клаптики цікавої тканинки, або стрічечок. Ну, якщо ні, то купити їх можна в найближчому магазині. Багато Вам не знадобиться, а радість гарантована. Візьміть простий білий папір і хай Ваша дитина намалює сердечко. Воно може бути різним - вузеньким, або товстеньким. Вирізайте його - це Ваш шаблончик. Зробіть заготовки листівок-Валентинок. Колір їх може бути різним: білим чи кольоровим. Підійде і картон від звичайної коробки. Прикладіть шаблон і вирізайте сердечко. Ви отримаєте листівку з дирочкою. Під ту дирочку підкладайте: тканину, або стрічечки. Прошийте сердечко на машинці, або власноруч. Додайте до листівки прикраси: ґудзички, стрічки, або напис про кохання.

3. Валентинка : ручки дитини

Найцінніший подарунок від дитини - щось зроблене ручками . В цій листівці-Валентинці поєднується все. :) Берем кольоровий папір, обводимо ручки дитини і даємо дитині вирізати. Зроблене сердечко хай дитинка наклеїть на картон або папір - Валентика готова. Може додати віршиком або поцілунком. :) 

А ще ми зробили і інші Валентинки. Перегляньте їх ТУТ

Розумію, що свято День Валентина, то непритаманне нашій вірі та культурі, але... я так люблю дарувати подарунки. 
Любові, кохання та тепла всім вам :) 

mama_ua



Комментариев нет:

Отправить комментарий