среда, 12 декабря 2012 г.

Ворожіння на Андрія

У ніч на Святого Андрія, з 12 на 13 грудня, творяться містичні речі і навіть дива. Якщо гадати у ніч на Андрія, можна зазирнути у майбутнє.
Хочеш дізнатися ім'я свого нареченого, коли чекати запрошення заміж, а також як скоро здійсниться твоє заповітне бажання? Вибирай ворожіння на Андрія.
Ворожіння на Андрія - дізнайся свою долю
Ми вибрали для тебе найцікавіші ворожіння на Андрія. Вір, і доля подарує тобі доброго чоловіка!



1. Гадання на Андрія на квасолинках або горошинах
Сконцентруйся на задуманому, повторюючи про себе заповітне бажання або хвилююче запитання, при цьому тримай у руках жменю квасолинок або горошинок. Потім опусти їх у мисочку та починай вибирати по зернятку, примовляючи на кожне зернятко «збудеться», «не збудеться» (як варіант: «так», «ні», «можливо»).
2. Гадання на ім’я нареченого
У ніч на 13 грудня поклади під подушку мішечок із написаними на окремих папірцях чоловічими іменами (11 імен пиши на свій розсуд, можеш вибирати з друзів-знайомих, а один папірець залиш порожнім).
Уранці, 13 грудня витягни один із папірців. Яке ім'я випаде – так і зватимуть твого майбутнього чоловіка. Якщо тобі дістався пустий папірець, це означає, що ім'я судженого доки залишиться таємницею.
3. Гадання на весілля
У ніч на Андрія усамітнися в кімнаті, щоб тобі ніхто не заважав. Подумай про те, яких змін ти хочеш в особистому житті - вийти заміж, зустрічатися з гідним чоловіком, бути коханою або бути вільною.
Візьми мисочку та насип туди пшениці, потім опусти в неї каблучки - золоту, срібну, з дорогоцінним каменем, просту. Перемішай із пшеницею, зробивши так, щоб каблучки не було видно.
Заплющ очі, ще раз подумай про потаємне - і тягни каблучку. Попалася срібна - зустрінеш другу половинку, золота - одержиш запрошення вийти заміж, із камінчиком - будеш кохана, проста - шукатимеш свою долю.
4. Гадання на цибулі.
У ніч з 12 на 13 грудня візьми кілька цибулин, на кожній напиши ім'я хлопця і помісти цибулини у воду. Яка цибулина першою проросте, від того й чекай запрошення заміж.
Зверни увагу: імена мають бути реальних людей, звісно, за бажання можеш «посадити» цибулинку з написом "таємничий незнайомець". Хто знає, раптом ти ще не познайомилася з майбутнім чоловіком.
5. Гадання на бажання
У ніч на Святого Андрія візьми нову коробку сірників, тримай її у руках і зосередься на своєму бажанні або запитанні, відповідь на яке ти б хотіла отримати в долі. Потім витягуй по черзі сірники.
На кожен сірник примовляй «збудеться», «не збудеться» або «так», «ні». Останній сірник - і буде відповіддю.
6. Гадання на сон, що наступає
Візьми жменю конопель, вийди опівночі надвір і три рази обійди довкола будинку, посипай насінням і промовляй "Я, святий Андрію, Конопельки сію! Дай-же, Боже, знати, з ким весілля  грати". І наречений тобі точно насниться!
7. Гадання за ім'ям незнайомця
У ніч з 12 на 13 грудня, напередодні Святого Андрія, вийди на вулицю і запитай ім'я у першого зустрічного, але тільки незнайомого чоловіка. Яке ім'я назве незнайомець - таким буде ім'я твого майбутнього нареченого.
Зверни увагу: «підмовлені» друзі або братися за незнайомців не вважаються!

Взято з http://lady.tochka.net

Більше про  традиції цього дня читайте ТУТ

Комментариев нет:

Отправить комментарий