воскресенье, 6 мая 2012 г.

На Троєщині відкрили новий дитячий майданчик і влаштували концерт


Вибори, вибори .. наближаються. Депутати всіх рад згадують про .. дітей. Ось і в ці вихідні тишу нашого парку порушила гучна музика, спів дітей і купа народу навколо: свято.






До чого воно «приурочено» дізналась пізніше: відкривали модернізовану дитячого майданчика біля Деснянської ради. І знову «під неусипною увагою нашого улюбленого .. голови Жеребнюка Віктора Миколайовича». 
 А в мене виникало питання:  а «просто-так» в нашому районі не можуть з»являтись такі майданчики? Наскільки знаю, в бюджеті району закладені гроші на побудову дитячих майданчиків.. кожного року. Ан ні! Все «преурачиваем»: до виборів, до свят …. тощо.
А скільки ж їх «залізобетонних монстрів» стоять у наших дворах так і намагаючись покалічити наших дітей. Щось спливає така думка: «Які майданчики– такі потім і діти виростуть». От не питайте яка молодь зараз на Троєщині!
Майданчик по вул. Бальзака 

Дитячий майданчик по вул. Данькевича

Сцена була покрита асфальтом, а дітки танцювали на ній брейк і … мені було шкода хлопчика років 8, котрий змушений був декілька хвилин стояти на тому розжареному асфальті на … голові.

Добрі дядя і тьоті захотіли подарувати дітям свято і … почали роздавати безкоштовне морозиво і .. солодку вату, але..утворилась таааака черга, що більшість дорослих і дітей просто не бачили концерту. Ну невже то морозиво в 5 грн. коштує того, щоб стільки стояти в величезній черзі?

Враження від того свята? Різноманітні. Приємно було бачити талановитих діток на сцені, але.. то все нагадувало совдепівський звітній концерт. Дівчинка-ведуча ледь стояла на жарі в величезних підборах, діти парились в страшенно парких костюмах, дорослі стояли в черзі за морозивом і ватою… всі відпочивали.

Гарних свят, деснянці!
І вітаю з новим майданчиком. Хай піараться, а у нас будуть нові дитячі майданчики  і .. раджу кожній мамі написати заяву (в ЖЕК чи адміністрацію) про побудову нової дитячого майданчика у власному дворі: вони будуть робити ПР, а у нас буде де дітям гулятиJ Наснаги. Шліть фотки J

Комментариев нет:

Отправить комментарий