среда, 28 декабря 2011 г.

Новорічне шоу "Сказочная страна" в Мистецькому Арсеналі (Відео, ФОТО): враження мами




За декілька днів починається Новий рік і ми вирішили відчути свято його наближення. Зараз існує безліч різних новорічних вистав для дітей, але моя донька вже доросла (їй 10 років) і ми вибрали «дорослий» Новий рік.
Багато чула про проведення Новорічної вистави в Мистецькому арсеналі  і квиточки на цю виставу почала вже шукати ще в листопаді. Спочатку знайшла в Інеті інформацію про місце проведення і про вартість квитка http://skazochnaya-strana.com  І от вартість мене трошки вразила: 200 грн. дитячий і 50 грн. дорослий. Трошки дорогувато! Але... вже дуже хотілося потрапити на це шоу.
Ми знайшлися зі своїми однокласницями і замовили квиточки http://skazochnaya-strana.com/enter 
Мене попередили, що варто вдягнути дитині новорічний костюмчик і ми взяли білочку.
Забирали квитки в салоні пані Катерини Шаховської. Там дівчаток вразили маленькі Барбі, що демонстрували гарні наряди. 

вторник, 6 декабря 2011 г.

Конкурс: намалюй про Новий рік і отримай подарунок


Мережа магазинів Billa дарує подарунки від Миколая. Дитина намалює малюнок на тему Нового року і приходьте 19 грудня з 16:00 до 20:00 до магазину і … отримуйте подарунок до свята.

А ми проводимо конкурс «Улюбленого героя мультфільму»  Умови дивіться тут http://mamaua.blogspot.com/2009/11/blog-post_22.html  

Ви можете зробити і гарні подарунки своїми руками до Нового року. Дивіться тут про гарні ялиночки http://mamaua.blogspot.com/2011/12/blog-post.html