пятница, 9 сентября 2011 г.

Школярі проти насильства. Навіть у грі


9 вересня 2011 року о 13-00 в приміщенні школи №187 (вул. Волгоградская, 23) відбулася презентація он-лайн гри проти насильства, яка з вересня з’явиться в соціальних мережах Facebook та ВКонтакте.
Відомий дитячий психолог Валерія Кукса у вигляді майстер-класу продемонструє підліткам усі етапи гри, під час якої вони обиратимуть, а психолог аналізуватиме можливе вирішення конфліктних ситуацій.
Учасники заходу:
 Представники Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту, Представництва ЄС, проекту ЄС «Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент»;
 дитячий психолог;
 підлітки та викладачі.

Довідка
Онлайн-гра – це одна із складових Всеукраїнської інформаційної браслетної кампанії проти насильства «Залишайся людиною», основна мета якої - сформувати в свідомості українців неприйняття домашнього насильства та зламати стіну мовчання навколо цього явища. В рамках кампанії в Україні активісти поширюють 500 000 малинових браслетів, в поліклініках розповсюджено 100 000 інформаційних карток з номерами гарячих ліній для постраждалих від домашнього насильства. Соціальна кампанія реалізується спільно Проектом Європейського Союзу «Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент» та Міністерством у справах сім’ї, молоді та спорту України.

Комментариев нет:

Отправить комментарий